Home

Kosovapress

Lajme shqip - KosovaPress

Lajme shqip nga fusha të ndryshme si politika, siguria, rajoni dhe bota. Lajmet e fundit shqip së pari publikohen tek ne Rtklive.com është faqe multilinguale, lanson përmbajtje në gjashtë gjuhë - shqip, serbisht, boshnjakisht, turqisht dhe në gjuhën rome, si dhe përmbajtje të caktuara edhe në gjuhën angleze Radiokosovaelire.com is tracked by us since April, 2011. Over the time it has been ranked as high as 677 999 in the world, while most of its traffic comes from Germany, where it reached as high as 100 151 position Watch Albanian TV live from your computer or mobile device with over 20 channels to choose from including RTK (Radio Televizioni i Kosoves), TV Klan, Arta (KTV), Rrrokum, News24, Super Sonic(music channel), FAN T

Kosova Rap. Owner since July 14, 2012; 4 months ago. Expired on December 01, 2018: 16 years old. Created on December 01, 2002: 5 years ago. Changed at October 27, 201 Shkabaj.net, Shkabaj.mobi, and Shkabaj App: the leading Albanian source for information and entertainment Mirë se vini te www.mena.fi! e cila është në përpunim e sipër.Nëse keni ndonjë koment,shkruani në E-mail:mehmetukiqi@gmail.co

SHQIP RIA ETNIKE Harta tregon viset shqiptare, t cilat me 1912 iu shk put n me dhun territorit t Shqip ris . Ky akt vandal u b me ndihm n e fuqive t m dha evropiane, t cilat edhe sot b hen sikur nuk din se ka ndodh me t v rtet k tu Aulona.de Tv Shqip Live Drejtperdrejt Radio Shqip Live Tv Shqip Live RTK RTV 21 KTV Top Channel ALsat M mund te shikon edhe ne iPhone , iPad dhe Android Radiot ne telefon mobil Tablet internet onlin Geography. Ferizaj is located in the south-eastern part of Kosovo, about halfway between the cities of Pristina and Skopje.It is some 230 kilometres north-east of Tirana, 55 kilometres north of Skopje, 300 kilometres west of Sofia, 35 kilometres south of Pristina and 300 kilometres east of Podgorica Kliko ketu. Gazeta Korrieri eshte nje gazete e mirenjohur ne shtypin shqiptar e cila permban artikuj dhe shkrime nga rajoni dhe bota, lajmet me te fundit nga politika si edhe artikuj interesante nga rubrika sportive, artet , kultura etj KoSSev je informativni portal sa Severa Kosova. Izveštava o aktuelnim vestima sa Kosova i Metohije i u vezi sa Kosovom, Srbima na Kosovu i Metohiji i kosovskoj političkoj sceni

RTK Liv

Radiokosovaelire.com: Radio Kosova e Lirë - Dëshmorët ..

Opmerking: Burundi erkende op 16 oktober 2012 ook de onafhankelijkheid van Kosovo, maar trok deze erkenning op 15 februari 2018 in. Suriname erkende op 8 juli 2016 de onafhankelijkheid van Kosovo, maar trok deze op 27 oktober 2017 in. De Kosovaarse regering beweert dat ook Nigeria, Oeganda en Sao Tomé en Principe de onafhankelijkheid van Kosovo erkend hebben Stater som formelt anerkjenner Kosovos selvstendighet Andre stater Forhandlingene rundt Kosovos endelige status pågikk og ble avsluttet i løpet av de første månedene i 2008. Albanerne, som utgjør om lag 92 %, krevde full selvstendighet, mens serberne, som er i mindretall, ville at Kosovo fortsatt skal være en del av Serbia . EU har lagt frem et forslag forfattet av Slovenia . I dette.

TV Shqip - Shqip TV - Albanian TV live - RTK Live - Arta

Vesti - KoSSe

  1. Trepca.net (Kosova Information Agency
  2. Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën (Foto) - Periskop
  3. List of UEFA Europa League broadcasters - Wikipedi
  4. Hronika DEPO Porta
  5. Internationale erkenning van de onafhankelijkheid van Kosovo

Kosovo - Wikipedi

populär: